Handelsbetingelser

Betingelser for løbende abonnementer

Du køber ydelsen af SD Viborg ApS (Sejlerdating.dk), CVR.nr 41945745, Preislers Plads 14, 8800 Viborg.

Accept af abonnementsbetingelser

Ved køb af et abonnement hos Sejlerdating.dk accepterer du, at Sejlerdating.dk må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte abonnement. Når du køber et abonnement, fornyer vi det automatisk indtil du sletter din profil.

Du kan til enhver tid oprette en profil med en gratis prøveperiode på 5 dage med fuld adgang til platformens funktioner. Herefter bliver du spurgt om du vil fortsætte med et Sejler+ abonnement med fuld adgang til alle platformens funktioner.

Ønsker du en pause fra Sejlerdating.dk, kan du, uden at miste dine data, billeder og korrespondancer med andre profiler, sætte dit abonnement i Dvale. Når dit abonnement er i Dvale, er din profil synlig og du kan se andre profiler, men der vil være begrænset adgang til funktionerne på siden.

Du kan til enhver tid skifte mellem Sejler+ abonnement og Dvale. Når du skifter, effektueres skiftet straks og du vil miste eventuel resterende periode og restbeløb.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb i en evt. bindingsperiode jf. det valgte produkt.

Procedure for abonnementsfornyelse

Løbende abonnementer bliver fornyet på udløbsdatoen for den løbetid du har valgt

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer

Bliver dit kort lukket, enten fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og du vil ikke kun bruge sidens funktioner, indtil betalingen kan gennemføres. Når du logger ind vil du blive mødt med betalingsportalen, hvor du kan registrere dig med betalingsoplysninger.

Fortrydelsesret

Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten frafalder så snart du har taget dit abonnement i brug.
Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet. 

Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte kundeservice for at informere om, at du har fortrudt dit køb.
Du kan kontakte kundeservice via mail på info@sejlerdating.dk

Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, ved at slette din profil. Når du opsiger dit abonnement/sletter din profil, effektueres opsigelsen straks og du vil miste eventuel resterende periode og restbeløb. Dine data vil blive slettet og kan ikke gendannes. 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive til kundeservice på info@sejlerdating.dk. Kan vi mod forventning ikke finde en løsning på dit problem, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes hus, Tolboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

×

Få let adgang til sejlerdating.dk – tilføj den til din hjemmeskærm ved at trykke på: